Založ si blog

Slovensko je takmer odzbrojené – no a čo ?!

To že na začiatku médiami a ústami politikov prejde správa o katastrofickom stave armády sa dalo očakávať. Najprv rozšíriť poplašné správy, že Slovensko je už tak na tom zle, že aj „Maďari nás čapicami dobijú“ . A pôjde sa veselo zbrojiť ! Už sa čoskoro aj nájde vysvetlenie skadiaľ, ako a koľko do našej zúboženej armády napchať ! Koľko to bolo rečí z Galkových úst, ako bývalé vedenie „pralo“ peniaze do zastaranej techniky ! Dnes už by aj tvrdil, že je potrebné viac ! Je potrebné však oveľa viac, lebo nová technika nie je zadarmo. Samozrejme sa preleje niečo aj do „vrecák obstarateľov“ a všetkých čo sa tam momentálne „mocú“ !

 

Že tieto peniaze potrebujú ako soľ naše cesty a diaľnice, rozvojové programy, vývoj a výskum, ekologické projekty, nato kašľať ! Čo nás po ľuďoch, veď zajtra už tu nemusíme byť ! Čo nás po pravde, veď stokrát opakovaná lož sa stane pravdou ! Ľud si aj pomaly začína zvykať na hanebné šafárenie tejto vlády, týchto našich bratov a sestier, ktorí za Judášov strieborniak nás zapredajú, zradia a znivočia ! Ľudia preglgnú len horkú slinu nad svojou bezmocnosťou.

 

Načo je nám teda Nato ? Azda má svojej modernej techniky málo ? Načo sme v E.Ú. ? Azda nám Európsky bratia nepomôžu /napr. v nejakom vojnovom konflikte/ ubrániť našu krajinu a spoločnú Šenghenskú hranicu ? Načo máme zbytočne rozhadzovať, keď koniec koncov ani nato nemáme?! Je to číry nezmysel, aby náš mierumilovný národ vyhadzoval peniaze na zbrojenie !!!

 

Dúfam, že nakoniec zvíťazí zdravý rozum nad chamtivosťou a táto malebná krajina a ľudia v nej pochopia, že nová doba si žiada nové myslenie . My Slováci sa nemusíme zapájať do nezmyselných vojen, ktoré ma na svedomí aj všemocná Amerika. Ak sa budeme hrať len na „svojom piesočku“ a zveľaďovať to, čo už máme… Vzorne sa starať o hospodárstvo a zbytočne nerozpredávať majetky našich otcov a dedov…Chrániť prírodu tejto čarokrásnej krajiny a znovu obhospodarovať polia a lúky čo ležia roky úhorom…potom je aj tu možné vytvoriť malý raj… raj pre všetkých Slovákov bez zbytočných farieb a falošného náboženstva…hm…nejak som sa pozabudol…povedzte ľudkovia, je to vôbec možné ???????

Najstaršie písmo na svete je Slovanské.

08.12.2018

Všetci mudrci sveta sa vždy predbiehali v tom, kto má pravdu. Archeológovia kopali a kopali a keď sa dokopali k veciam čo im nesedeli do ich západnej mozaiky pravdy, tak ich jednoducho ukryli pred svetom… Čo azda sa dá pravda navždy zatajiť, prekryť a umlčať ?! Nie, len do času majú falošní náskok, ale pravda sa vždy nájde, alebo vyplaví jednoducho [...]

Tvorivosť v nás.

04.03.2018

Keď tvorím svet sa na chvíľu spomalí, zastaví. Nevnímam rušivé vnemy, ale unášam sa na krídlach fantázie do hĺbok ešte nepoznaného, nedokonalého, nevytvoreného… Kusisko starého dreva, či hrdzavý plech váľajúci sa v šopke, sa zmení v symfóniu tvorby môjho ja. Klince, skrutky, nity a lepidlo spájajú mozaiku mojích tvorivých úletov. Veci nepotrebné znova [...]

Komunistická Čína stále na vzostupe !

25.10.2017

Neviesť vojny, ale spravovať krajinu sa v Číne vypláca. Tvrdé zákony zaručujú, že žiadny západný intrigán nemá šancu !! Kto vie ako by to bolo dnes u nás, ak by komunizmus zotrval, čo myslíte ?! Za dva roky vyprodukovala Čína viac cementu ako USA za celé 20 storočie. – Dĺžka vybudovaných ciest – 4 mil. km. – 300 tisíc mostov po celej krajine, z nich viac [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

jankazatel

Pre mňa je láska, česť a pravda viac ako obyčajné slová. O viere rád polemizujem...Slobodu milujem, lebo jej vždy niet...a nadovšetko neznášam falošných ľudí, klamárov, podvodníkov, neznabohov a hoštaplerov !!!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 240273x
Priemerná čítanosť článkov: 3939x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy