Založ si blog

Zázračná masť.

Naši predkovia liečili mnohé choroby prapodivnými spôsobmi, ale často-krát to bol div sa svetu aj spôsob veľmi účinný. Moja babka ako dievčatko si poranila bosú nôžku na tvrdých steblách  pokosenej raže. Až do staroby kvôli tomu krívala a mala otvorenú ranu, ktorá sa nikdy nezacelila.

Vyskúšali sa lieky a mastičky od výmyslu sveta a nič. Keď prišla jej svatka-moja druhá babka z Banskej Bystrice na návštevu priniesla aj masť podomácky vyrobenú zo živice tatranského smreku. Túto masť tam stáročia rodina môjho dedka používala na rôzne neduhy. Nechcel som tomu veriť, ale jej viac ako 60 ročné zranenie zmizlo!

Keď sme túto mastičku dali našej susede, čo mala „ružu“ tak plakala od šťastia. Otec si ju mastí na boľavé kĺby. Mne vyliečila palec poškodený od stavebnej chémie a kamarát už nemá také strašidelné fľaky psoriázy. Je účinná na mnohé kožné choroby, preležaniny a koža podobne ako na strome sa Vám vytvorí nová. Je to starý zázrak ? Poviem Vám, že áno !

Uvažujem nad tým to nejakým spôsobom „zlegalizovať“, ale u nás bez veľkých peňazí sa asi nepohnem. Je to na škodu, lebo by sa mohlo pomôcť toľkým ľuďom… Čudujem sa len tomu, prečo tento liek moja babka dala tej druhej , až po toľkých rokoch trápenia… odpoveď sa už ale nedozviem, obe sú na pravde božej..

.

Najstaršie písmo na svete je Slovanské.

08.12.2018

Všetci mudrci sveta sa vždy predbiehali v tom, kto má pravdu. Archeológovia kopali a kopali a keď sa dokopali k veciam čo im nesedeli do ich západnej mozaiky pravdy, tak ich jednoducho ukryli pred svetom… Čo azda sa dá pravda navždy zatajiť, prekryť a umlčať ?! Nie, len do času majú falošní náskok, ale pravda sa vždy nájde, alebo vyplaví jednoducho [...]

Tvorivosť v nás.

04.03.2018

Keď tvorím svet sa na chvíľu spomalí, zastaví. Nevnímam rušivé vnemy, ale unášam sa na krídlach fantázie do hĺbok ešte nepoznaného, nedokonalého, nevytvoreného… Kusisko starého dreva, či hrdzavý plech váľajúci sa v šopke, sa zmení v symfóniu tvorby môjho ja. Klince, skrutky, nity a lepidlo spájajú mozaiku mojích tvorivých úletov. Veci nepotrebné znova [...]

Komunistická Čína stále na vzostupe !

25.10.2017

Neviesť vojny, ale spravovať krajinu sa v Číne vypláca. Tvrdé zákony zaručujú, že žiadny západný intrigán nemá šancu !! Kto vie ako by to bolo dnes u nás, ak by komunizmus zotrval, čo myslíte ?! Za dva roky vyprodukovala Čína viac cementu ako USA za celé 20 storočie. – Dĺžka vybudovaných ciest – 4 mil. km. – 300 tisíc mostov po celej krajine, z nich viac [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

jankazatel

Pre mňa je láska, česť a pravda viac ako obyčajné slová. O viere rád polemizujem...Slobodu milujem, lebo jej vždy niet...a nadovšetko neznášam falošných ľudí, klamárov, podvodníkov, neznabohov a hoštaplerov !!!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 240499x
Priemerná čítanosť článkov: 3943x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy