Naše diaľnice a rozprávky tejto vlády…

25. februára 2011, jankazatel, Nezaradené

Vysnívaných 350 miliónov eur na naše diaľnice zostane len snom a rozprávkou starej matere. Naďalej nás opíjajú rožkom vládni upíri ! Táto čoby „proslovensky “ orientovaná a neschopná vláda za svojej krátkej kariéry stihla nasľubovať, naklamať a vyriešiť toho ozaj „veľa“.

List Johannesa Hahna – komisára pre regionálny rozvoj však napovedá veľa. Jeho negatívne stanovisko k presunu peňazí, určených na výskum, vedu, sociálne veci a diaľničný program nám ukázal jasnú stopku ! A takýchto stopiek môže Slovensko kvôli nezmyselným stanoviskám a vyjadreniam našej „veľkej premiérky“ v tak malej krajine a tejto podarenej „najmúdrejšej“ vlády, /od štyridsiatych rokov minulého storočia /dostávať mnoho a pochybujem, že sa koleso niekedy obráti v náš prospech…Tak ako sme „my“ boli ochotní pomôcť krajinám v núdzi, tak nejak podobne sa zachová pri našich potrebách Európska Únia. Ukáže nám namiesto tak prepotrebných „papierikov“na naše diaľnice len holú r.. !!!

Kde je ten premúdry „Slovenský bulvár“ a nie len on, ktorý našu „kráľovnú klamárov“ vyzdvihoval na „výsostia“ za to, že nemúdro zdvihla svoju úbohú hlavičku a razantne povedala svetu – nie ! Nie, my nedáme ! Rozhodovala za nás všetkých, ale náš dobroprajný národ by určite volil, áno !!! Teraz by však bolo veľmi potrebné pre „svoj národ “ túto hlavičku kdesi poriadne vopchať, aby sa nám zo stola bohatstva Európskych bánk ušla aspoň nejaká omrvinka !!!