Slováci, pozor pred predátormi !!!

13. marca 2011, jankazatel, Nezaradené

Zloženie „zverstva predátorov“ momentálne vládnucom v našom spoločenstve je následovné : Supov 15,24%, Vlkov 12,14%, Hyen 8,52% a Šakalov 8,12%.

Spojením títo predátori získali absolútnu prevahu v našom kraji. Pre toto množstvo zvery bude potrebné obrovské množstvo surovín. Kedže aj ich rodinné rozvetvené klany a príbuzenstvá sú nenásytné a tiež bažia po „krvi a mäse“ bude viac ako nutné pustiť slovenskou žilou a to na viacerých miestach naraz. Čo tam záleží, že možno toto „telo“ nevydrží ?! Azda niekomu z nich záleží, aby prežili dôstojne aj ostatné zvieratá v tejto ľudskej kolónií ?!

„Po nás potopa“ ozýva sa známa veta nenažrancov po slovenských horách a dolinách ! Títo predátori ľudskej ríše zhltnú toho mnohokrát viac, ako vládzu. Tak bez váhania trhajú, driapu a derú z kože aj to čo by nemuseli. Že ich pahltnosť môže stáť aj „slobodný život “ to si nateraz neuvedomujú ! Ich krvilačnosť a necitlivosť k iným  /je ostatným zvieratkám známa/ ale oni majú vo svojich hlávkach, len svoje plné bruško.

Ja ako obyvateľ tejto – zatiaľ ešte – úžasnej krajinky, som proti takému pustošeniu a rabovaniu. Dúfam, že sa jedného dňa obvykle ustráchané a zbedačené „zvieratká“ postavia už na odpor a vyduria týchto supov, vlkov, šakalov a hyeny, ďaleko od naších obydlí.

Že nás je mnoho aj v tom je naša sila. Predátori si to uvedomujú a tak ich snahou je nabažiť sa čo najskôr a čo najviac ! Pevne verím v spravodlivosť a viem, že tieto pásomnice našej spoločnosti dokážeme raz a navždy vymazať z naších dejín !!!

Najlepšie by ich bolo dostať hen, mimo našich krásnych hôr, ďaleko od zurčiacich potôčikov a preďaleko od našich úrodných dolín…tak nám pán Boh pomáhaj…