Najväčšia cirkev sveta neplní Božie prikázanie – prečo?!

1. mája 2011, jankazatel, Nezaradené

Sobota-deň siedmy je jednoznačne a správne dňom odpočinku. Prečo my, kresťania konáme proti vôli nášho otca a svätíme pohanskú nedeľu ?! Boh šesť dní staval svet a na siedmy deň – v sobotu – deň sabatu odpočíval.

“ PAMATAJ NA DEŇ SABAT, ABY SI HO ZACHOVAL SVATÝ.“/ Exodus 20:8/

Takto nás znova zmanipuloval najväčší intrigán všetkých čias SATAN a my kresťania sa slepo utešujeme, že takto konáme preto že v nedeľu vstal Kristus z mŕtvych ! Kto nám však dal právo na takúto zmenu- prekrútiť Božiu vôľu ?!

Nedeľa od nepamäti patrí BOHU SLNKA – latinsky nedeľa sa povie DIES SOLIS. Sasky – SUŃS DAY. Anglicky SUNDAY. Preklad teda znie-deň Slnka. Čiže nedeľa je počiatkom týždňa a patrí Bálovi – pohanskému „satanskému“kultu – BÁLIZMU !

A takto konáme na protiveň Bohu a radosť „kniežaťa temnôt“ a reprezentujeme BOHA SLNKA ako stvoriteľa !

“ ŠESŤ DNÍ BUDEŠ PRACOVAŤ A ROBIŤ VŠETKU SVOJU PRÁCU, ALE SIEDMY DEŇ JE SABAT, HOSPODINA, TVOJHO BOHA. V ŇOM NEBUDEŠ ROBIŤ ŽIADNU PRÁCU, TY, ANI TVOJ SYN, ANI TVOJA DCÉRA, ANI TVIJ SLUHA, ANI TVOJA SLÚŽKA, ANI TVOJ DOBYTOK, ANI TVOJ CUDZÍ HOSŤ, KTORÝ JE V TVOJICH BRÁNACH.“ /Exodus 20:9,10./

Ctihodný deň slnka – prvý deň v týždni bol pre pohanov najposvätnejší, hoci každý ďalší deň patril nejakému z ich bohov. Pre Boží ľud bol a je najposvätnejší deň siedmy – čiže sobota ! Tento deň Hospodin učinil svätým a my sme ho znesvätili a pohŕdame ním !

“ TY SI POHŔDAL MOJIMI SVATÝMI VECAMI A ZNESVACOVAL MOJE SOBOTY.“ /Ezechiel 22:8./

Boh ktorý už pred mnohými storočiami prikázal aby sme soboty uctievali a oddychovali, nekupovali ani nepredávali – je ten istý Boh aj dnes !

“ LEBO JA SOM HOSPODIN, JA SA NEMENÍM.“/ Malachiáš 3:6./

Ak sa Božie slovo nemení ako to, že väčšina Kresťanov zachováva naďalej nedeľu /pánov deň/ ?! Preto Židia neprijímajú Ježiša ako pravého mesiáša, lebo vedia, že k Božiemu slovu nemá byť nič menené ani odňaté.

 

Záverom ostáva len veľký otáznik, prečo Vatikán mlčí a neurobí nápravu ?! Je v pozadí azda niečo viac?…