Volím svetlo pred temnotou !

19. februára 2012, jankazatel, Nezaradené

V čase najväčšieho diania v Gorile bol Smer-SD v opozícii takže nebudem trepať, kto mal či nemal v nekalých obchodoch a praktikách prsty. Je nad slnko jasné, kto roky potápal loď Slovenskej ekonomiky a kto národu slúžil zo cťou a svedomito zveľaďoval majetok našich predkov. Kto nerozpredával a nedrancoval. Kto v čase hospodárskej krízy ukázal Európe skvelé riadenie hospodárstva. Média sú však silnou zbraňou a to čo je pravda dnes, zajtra môže byť klamstvom. Takže je potrebné viac ako inokedy brať všetko z rezervou a dívať sa na tento náš svet riadnymi okuliarmi.

Ja volím svetlo pred temnotou ! Nie falošné sľuby ale skutky musia byť kompasom, ktorý nám ukáže tu správnu cestu prosperity. Kto si myslí, že zo SMEROM-SD sa vráti socializmus je na veľkom omyle ! Zo Smerom sa nám vráti pro-sociálny systém, stabilita a prosperita, ktorú dokáže dať len zostava silnej vlády a nie zlepenca nových a starých pseudo-strán !

Ja volím fakty pred rozprávkami a žiadne biznis strany vzoru 99% ani grobiani vzoru Matovič ma nepresvedčia, že sú lepší ! Netvrdím, že sa medzi nimi nenájdu skvelý ľudia. Tak ako sa určite nájdu čierne ovce aj v Smere-SD !

Záleží len a len na nás, akú budúcnosť si vytvoríme. Záleží len a len na nás, koho necháme viesť tento štát, našu milú krajinu. Prajem všetkým ľuďom, aby sa rozhodli správne – v tom nám pán Boh pomáhaj…