Založ si blog

Slováci, pozor pred predátormi !!!

Zloženie „zverstva predátorov“ momentálne vládnucom v našom spoločenstve je následovné : Supov 15,24%, Vlkov 12,14%, Hyen 8,52% a Šakalov 8,12%.

Spojením títo predátori získali absolútnu prevahu v našom kraji. Pre toto množstvo zvery bude potrebné obrovské množstvo surovín. Kedže aj ich rodinné rozvetvené klany a príbuzenstvá sú nenásytné a tiež bažia po „krvi a mäse“ bude viac ako nutné pustiť slovenskou žilou a to na viacerých miestach naraz. Čo tam záleží, že možno toto „telo“ nevydrží ?! Azda niekomu z nich záleží, aby prežili dôstojne aj ostatné zvieratá v tejto ľudskej kolónií ?!

„Po nás potopa“ ozýva sa známa veta nenažrancov po slovenských horách a dolinách ! Títo predátori ľudskej ríše zhltnú toho mnohokrát viac, ako vládzu. Tak bez váhania trhajú, driapu a derú z kože aj to čo by nemuseli. Že ich pahltnosť môže stáť aj „slobodný život “ to si nateraz neuvedomujú ! Ich krvilačnosť a necitlivosť k iným  /je ostatným zvieratkám známa/ ale oni majú vo svojich hlávkach, len svoje plné bruško.

Ja ako obyvateľ tejto – zatiaľ ešte – úžasnej krajinky, som proti takému pustošeniu a rabovaniu. Dúfam, že sa jedného dňa obvykle ustráchané a zbedačené „zvieratká“ postavia už na odpor a vyduria týchto supov, vlkov, šakalov a hyeny, ďaleko od naších obydlí.

Že nás je mnoho aj v tom je naša sila. Predátori si to uvedomujú a tak ich snahou je nabažiť sa čo najskôr a čo najviac ! Pevne verím v spravodlivosť a viem, že tieto pásomnice našej spoločnosti dokážeme raz a navždy vymazať z naších dejín !!!

Najlepšie by ich bolo dostať hen, mimo našich krásnych hôr, ďaleko od zurčiacich potôčikov a preďaleko od našich úrodných dolín…tak nám pán Boh pomáhaj…

Najstaršie písmo na svete je Slovanské.

08.12.2018

Všetci mudrci sveta sa vždy predbiehali v tom, kto má pravdu. Archeológovia kopali a kopali a keď sa dokopali k veciam čo im nesedeli do ich západnej mozaiky pravdy, tak ich jednoducho ukryli pred svetom… Čo azda sa dá pravda navždy zatajiť, prekryť a umlčať ?! Nie, len do času majú falošní náskok, ale pravda sa vždy nájde, alebo vyplaví jednoducho [...]

Tvorivosť v nás.

04.03.2018

Keď tvorím svet sa na chvíľu spomalí, zastaví. Nevnímam rušivé vnemy, ale unášam sa na krídlach fantázie do hĺbok ešte nepoznaného, nedokonalého, nevytvoreného… Kusisko starého dreva, či hrdzavý plech váľajúci sa v šopke, sa zmení v symfóniu tvorby môjho ja. Klince, skrutky, nity a lepidlo spájajú mozaiku mojích tvorivých úletov. Veci nepotrebné znova [...]

Komunistická Čína stále na vzostupe !

25.10.2017

Neviesť vojny, ale spravovať krajinu sa v Číne vypláca. Tvrdé zákony zaručujú, že žiadny západný intrigán nemá šancu !! Kto vie ako by to bolo dnes u nás, ak by komunizmus zotrval, čo myslíte ?! Za dva roky vyprodukovala Čína viac cementu ako USA za celé 20 storočie. – Dĺžka vybudovaných ciest – 4 mil. km. – 300 tisíc mostov po celej krajine, z nich viac [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

jankazatel

Pre mňa je láska, česť a pravda viac ako obyčajné slová. O viere rád polemizujem...Slobodu milujem, lebo jej vždy niet...a nadovšetko neznášam falošných ľudí, klamárov, podvodníkov, neznabohov a hoštaplerov !!!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 240249x
Priemerná čítanosť článkov: 3939x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy