Založ si blog

Najväčšia cirkev sveta neplní Božie prikázanie – prečo?!

Sobota-deň siedmy je jednoznačne a správne dňom odpočinku. Prečo my, kresťania konáme proti vôli nášho otca a svätíme pohanskú nedeľu ?! Boh šesť dní staval svet a na siedmy deň – v sobotu – deň sabatu odpočíval.

“ PAMATAJ NA DEŇ SABAT, ABY SI HO ZACHOVAL SVATÝ.“/ Exodus 20:8/

Takto nás znova zmanipuloval najväčší intrigán všetkých čias SATAN a my kresťania sa slepo utešujeme, že takto konáme preto že v nedeľu vstal Kristus z mŕtvych ! Kto nám však dal právo na takúto zmenu- prekrútiť Božiu vôľu ?!

Nedeľa od nepamäti patrí BOHU SLNKA – latinsky nedeľa sa povie DIES SOLIS. Sasky – SUŃS DAY. Anglicky SUNDAY. Preklad teda znie-deň Slnka. Čiže nedeľa je počiatkom týždňa a patrí Bálovi – pohanskému „satanskému“kultu – BÁLIZMU !

A takto konáme na protiveň Bohu a radosť „kniežaťa temnôt“ a reprezentujeme BOHA SLNKA ako stvoriteľa !

“ ŠESŤ DNÍ BUDEŠ PRACOVAŤ A ROBIŤ VŠETKU SVOJU PRÁCU, ALE SIEDMY DEŇ JE SABAT, HOSPODINA, TVOJHO BOHA. V ŇOM NEBUDEŠ ROBIŤ ŽIADNU PRÁCU, TY, ANI TVOJ SYN, ANI TVOJA DCÉRA, ANI TVIJ SLUHA, ANI TVOJA SLÚŽKA, ANI TVOJ DOBYTOK, ANI TVOJ CUDZÍ HOSŤ, KTORÝ JE V TVOJICH BRÁNACH.“ /Exodus 20:9,10./

Ctihodný deň slnka – prvý deň v týždni bol pre pohanov najposvätnejší, hoci každý ďalší deň patril nejakému z ich bohov. Pre Boží ľud bol a je najposvätnejší deň siedmy – čiže sobota ! Tento deň Hospodin učinil svätým a my sme ho znesvätili a pohŕdame ním !

“ TY SI POHŔDAL MOJIMI SVATÝMI VECAMI A ZNESVACOVAL MOJE SOBOTY.“ /Ezechiel 22:8./

Boh ktorý už pred mnohými storočiami prikázal aby sme soboty uctievali a oddychovali, nekupovali ani nepredávali – je ten istý Boh aj dnes !

“ LEBO JA SOM HOSPODIN, JA SA NEMENÍM.“/ Malachiáš 3:6./

Ak sa Božie slovo nemení ako to, že väčšina Kresťanov zachováva naďalej nedeľu /pánov deň/ ?! Preto Židia neprijímajú Ježiša ako pravého mesiáša, lebo vedia, že k Božiemu slovu nemá byť nič menené ani odňaté.

 

Záverom ostáva len veľký otáznik, prečo Vatikán mlčí a neurobí nápravu ?! Je v pozadí azda niečo viac?…

 

Najstaršie písmo na svete je Slovanské.

08.12.2018

Všetci mudrci sveta sa vždy predbiehali v tom, kto má pravdu. Archeológovia kopali a kopali a keď sa dokopali k veciam čo im nesedeli do ich západnej mozaiky pravdy, tak ich jednoducho ukryli pred svetom… Čo azda sa dá pravda navždy zatajiť, prekryť a umlčať ?! Nie, len do času majú falošní náskok, ale pravda sa vždy nájde, alebo vyplaví jednoducho [...]

Tvorivosť v nás.

04.03.2018

Keď tvorím svet sa na chvíľu spomalí, zastaví. Nevnímam rušivé vnemy, ale unášam sa na krídlach fantázie do hĺbok ešte nepoznaného, nedokonalého, nevytvoreného… Kusisko starého dreva, či hrdzavý plech váľajúci sa v šopke, sa zmení v symfóniu tvorby môjho ja. Klince, skrutky, nity a lepidlo spájajú mozaiku mojích tvorivých úletov. Veci nepotrebné znova [...]

Komunistická Čína stále na vzostupe !

25.10.2017

Neviesť vojny, ale spravovať krajinu sa v Číne vypláca. Tvrdé zákony zaručujú, že žiadny západný intrigán nemá šancu !! Kto vie ako by to bolo dnes u nás, ak by komunizmus zotrval, čo myslíte ?! Za dva roky vyprodukovala Čína viac cementu ako USA za celé 20 storočie. – Dĺžka vybudovaných ciest – 4 mil. km. – 300 tisíc mostov po celej krajine, z nich viac [...]

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

jankazatel

Pre mňa je láska, česť a pravda viac ako obyčajné slová. O viere rád polemizujem...Slobodu milujem, lebo jej vždy niet...a nadovšetko neznášam falošných ľudí, klamárov, podvodníkov, neznabohov a hoštaplerov !!!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 240070x
Priemerná čítanosť článkov: 3936x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy